Our Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Slavinkje van Zalm en Gambagehakt, omwikkeld met Prei

Door admin | feb 27, 2018

  Printen Slavinkje van Zalm en Gambagehakt, omwikkeld met Prei Aantal personen 12 Auteur admin Ingrediënten Slavinken 100 ml Hollandia Koksroom Original 1 kg Zalmfilet 2 g Eieren vers 250 g Gamba’s gepeld Nootmuskaat Peper zwart Zout Rode wijn/portstroop 250 g Roomboter Campina, rol Peper zwart Zout 200 ml Port rood 500 ml Wijn rood … Lees meer

Lees verder

Testbericht

Door admin | jul 6, 2017

Yep

Lees verder

Sushi

Door admin | jul 5, 2017
Lees verder

Focus leidt tot tunnelvisie

Door admin | aug 23, 2016
Lees verder

thecookingdoctor

Door admin | aug 3, 2016
Lees verder

Kooktermen deel 1

Door admin | jul 23, 2016

Au bain marie Er wordt hierbij gebruik gemaakt van 2 op elkaar passende pannen. In de onderste pan weinig water aan de kook brengen zodat de stoom het gerecht in de binnenste pan gaar maakt. Bedruipen Bedruipen is het vochtig houden van vlees of gebak zodat dit niet uitdroogt. Binden Dik maken van vloeistof door … Lees meer

Lees verder

Mijn kookblog

Door admin | jul 17, 2016

Al jaren ben ik van plan een kookblog te starten. Allerlei (drog)redenen zorgden ervoor dat dat tot vandaag duurde….

Lees verder

Een recept maken

Door admin | mrt 16, 2016

Je moet er even voor gaan zitten; recepten ontwerpen. Soms zijn het varianten op oude bekenden, aanpassingen op smaak, in balans brengen of ingrediënten toevoegen om het spannender te maken. Het mooiste is om vanaf de basis opnieuw te beginnen. Ik gebruik daar vier belangrijke inspiratiebronnen voor: 1. Ervaring en smaak 2. Smaakvrienden van Angelique … Lees meer

Lees verder